3/4/2024

1.000 kunder reddet fra inkasso

Jobnyt
Features
Tips & tricks
Er dine kunder klar til inkasso, når du er det? Den rigtige dialog på det rette tidspunkt kan redde dine kunder fra inkasso.

En kold morgen i april blev pludselig meget sjovere for en af vores kunder i forsyningsbranchen, som vi overraskede med en stor kage.

Vi havde nemlig noget, de skulle fejre: På bare 6 måneder havde de reddet 1.000 af deres kunder fra at blive sendt til inkasso takket være Debbie.

Før vi implementerede Debbie blev kunderne sendt til inkasso på et fast tidspunkt, hvis de ikke havde betalt deres regning. I samarbejde med forsyningsselskabet etablerede vi et nyt workflow, som kort fortalt er et sæt af indsatser via forskellige kommunikationskanaler med tilbud om betaling i Debbie-løsningen.

Workflowet i Debbie aktiverer forsyningsselskabet så på det tidspunkt, hvor de normalt ville sende kunderne til inkasso, og det har vist sig at være meget effektivt: 49% af kunderne betaler nu i stedet for at blive sendt til inkasso, og det er win/win. Kunderne undgår at blive pålagt et inkassosalær, og forsyningsselskabet får både pengene hurtigere i egen kasse og undgår samtidig sure kunder, der er blevet sendt til inkasso.

Er dine kunder klar til inkasso, når du er det? Behold kunderne på kundelisten og send kun de dårlige betalere til inkasso.

Vil du også vide mere om Debbies løsninger til en god kunderejse efter forfald, så book en demo eller kontakt Torben Smedegaard Pedersen på torben.pedersen@debbie.dk eller på mobil 4012 1408.

Vi sørger for, at du kommer hurtigt i gang med Debbie og får fuld udbytte af din nye digitale ressource i din kundeservice.